DSC05238Luni 22 Februarie, 2016, Arlechnii Bucuresti s-au alaturat evenimentului Win4Youth, eveniment care promoveaza mişcarea fizica si beneficiile sale, atat in randul tinerilor cat si in randul celor ce isi construiesc o cariera in cadrul unei corporatii. Astfel zeci de persoane au participat, Luni seara, la Adecco Win4Youth, eveniment organizat in incinta Complexului Sportiv Arcul de Triumf.
Organizatorii au propus diferite jocuri/concursuri cu tematica specifica de rugby si oina, copiii avand un atelier separat in care au imbinat miscarea cu amuzamentul.
La eveniment a participat si Didi Ananda Devapriya de la Asociatia de Ajutor Amurtel Romania.
Participantii au avut parte si de surprize. Presedintele Federatiei Romane de Rugby, domnul Haralambie Dumitras, a onorat evenimentul cu o frumoasa poveste despre ce inseamna rugby si valorile lui.
Oboseala nu s-a resimtit in randul participantilor, fiind inlocuita de distractie si buna dispozitie pana la ultimul fluier.

Au fost probabil cateva ore menite sa va destinda si care, fara sa realizati, va vor schimba pe alocuri modul in care priviti viata, pentru ca ati primit botezul unui sport in care respectul, disciplina, fair-play-ul si solidaritatea primeaza si isi pastreaza semnificatiile intacte. Speram ca intelegerea acestei baze care defineste si deosebeste aceasta disciplina sa va fi cucerit indeajuns incat sa ne fiti alaturi de acum incolo si pe teren si in afara lui – Haralambie Dumitras

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment