Weekendul trecut ne-am deplasat cu totii in nordul statiunii Mamaia, acolo unde sambata, 13 iulie, pe plaja Alemannia Beach s-a organizat un turneu de beach-rugby, After Work Rugby Beach Series. “Rugby pe plaja, baie in mare, bere rece, gratare si distractie pana a doua zi in zori” era motto-ul deosebit de atractiv al competitiei. Ne-am urcat in masini si ne-am dus la mare cu totii sa ne bucuram de rugby si sa petrecem un weekend impreuna intr-un mod inedit pentru majoritatea dintre noi. Si noi spunem ca a meritat din plin.

Opt echipe de amatori s-au inscris in competitie: Rechinii Constanta, Alemannia, Morometii, Black Sea Sirs, Marina Mangalia, Life Logistics, Arlechinii 1 si Arlechinii 2, impartite in doua grupe. Meciurile s-au desfasurat in doua runde: in prima parte a zilei, pana in pranz, meciurile din cadrul grupelor, iar dupa-amiaza s-a continuat cu semifinalele si finalele turneului.

Rezultate:

GRUPA I

Arlechinii I – Morometii 3-2

BS Sirs – Alemannia 5-0

Morometii – Alemannia 9-0

Arlechinii I – BS Sirs 1-5

BS Sirs – Morometii 5-7

Alemannia – Arlechinii I 2-3

Clasament

1. Morometii 4p 18-8

2. Black Sea Sirs 4p 15-8

3. Arlechinii I 4p 7-9

4. Alemannia 0p 2-17

GRUPA II

Mangalia – Arlechinii II 8-1

Life Logistics – Rechinii 2-2

Arlechinii II – Rechinii 1-8

Mangalia – Life Logistics 5-2

Life Logistics – Arlechinii II 4-5

Rechinii – Mangalia 1-3

Clasament

1. Marina Mangalia 6p 16-4

2. Rechinii 3p 11-6

3. Arlechinii2 2p 7-20

4. Life Logistics 0p 8-12

Semifinale 5-8

Arlechinii I – Life Logistics 3-6

Arlechinii II – Alemannia 8-4

Semifinale 1-4

Morometii – Rechinii 2-5

Marina Mangalia – Black Sea Sirs 2-4

Finala 7-8

Arlechinii I – Alemannia 6-3

Finala 5-6

Arlechinii II – Life Logistics 4-2

Finala 3-4

Marina Mangalia – Morometii 5-1

Finala 1-2

Black Sea Sirs – Rechinii 5-3

Clasament final After Work Rugby Beach Series:

1. Black Sea Sirs

2. Rechinii

3. Marina Mangalia

4. Morometii

5. Arlechinii II

6. Life Logistics

7. Arlechinii I

8. Alemannia

Asadar, turneul a fost castigat de cei de la Black Sea Sirs pe care ii mai felicitam o data si pe aceasta cale.

La final s-au acordat medalii si diplome pentru toti particpantii, premiul pentru “Cea mai sexy echipa”, adjudecat de cei de la Alemannia, precum si premiul “Fair-Play” acordat colegului nostru Florin Mardale, aflat la prima prezenta la un turneu de rugby, dupa doar patru antrenamente efectuate in cariera de Arlechin, premiu de care suntem cu totii foarte mandri. Felicitari, Florin!

Seara  s-a incheiat cu repriza a treia care a constat intr-o petrecere la care au participat toate echipele si care s-a incheiat a doua zi in zori, asa cum anuntau de altfel, inca de la inceput, motto-ul si afisul turneului. A fost o experienta frumoasa pe care o dorim cu totii repetata.

Multumim gazdelor de la Rechinii Constanta pentru ospitalitate, principalului sponsor al turneului, Alemannia SportCafe, tuturor celorlalti parteneri si sponsori: Asociatia Judeteana de Rugby Constanta, Directia Judeteana de Tineret si Sport Constanta, Arlechinii Bucuresti – After Work Rugby Club, Restaurantul „La Ana si Ion” din Constanta, SC Azzurro Painting SRL, SC Life Logistics SRL, SC Norocom Srl Cernavoda, Restaurantul „Beluga” din Mamaia, SC Instant Ice Srl, SC Geocor Trade Imp Exp SRL !

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment