Omelette DU Fromage Cup - rugby

Omelette DU Fromage Cup – rugby

Am trecut cu bine peste două turnee (Brexit Cup și Oval Passion Cup) iar acum urmează: Omlette Du Fromage Cup. Oaspeții vin din Belgia și Franța. Din experiență știm și ne așteptăm ca primii să fie mai buni în afara terenului iar ceilalți în teren. Pentru rugby-ul amator ai nevoie de ambele iar asta va oferi atmosfera în care Arlechinii și noii prieteni vor râde împreună sâmbătă. Rugby-ul amator poate fi un stil de viață iar străinii care ne vizitează și au această experiență, dovedesc asta la fiecare ocazie. Noi nu putem decât să ne bucurăm și să învățăm iar împreună cu partenerii noștri să reușim să insuflăm valorile rugby-ului și sportul în sine publicului român, parteneri fără ajutorul cărora aceste turnee n-ar fi fost posibile.
Ne dorim să oferim mai mult iar sâmbătă e o oportunitate pentru oricine de a cunoaște rugby-ul amator, iar pentru vechii prieteni din tribune – o zi jucăușă.

Mulțumim partenerilor Telekom România, Certasig, AS24 by Total, Fireclub și Bodega „La Mahala”, GPTax and Consulting, Asig Management, DHL, The Mansion Advertising, Ursus Breweries și MIB.

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment