Sambata, 23 Noiembrie 2013, pe stadionul Olimpia din capitala – Calea Vitan, nr. 182, va avea loc un eveniment sportiv caritabil care vine in sprijinul prietenului/jucatorului de rugby George Balta, pentru achizitionarea unui nou scaun cu rotile. George Balta a suferit o accidentare, in urma cu 7 ani, intr-un meci de pregatire intre Selectionata U19 a Romaniei si echipa sa Olimpia Bucuresti, fiind diagnosticat cu traumatism vertebro-medular cervical, luxatie anterioara bilaterala C6-C7, leziune neurologica completa Frankel A, asta insemnand sectionarea completa a maduvei.

Prietenii lui George sunt alaturi de el nu numai cu vorba ci si cu fapta, organizand acest eveniment in cadrul caruia se vor desfasura o serie de meciuri demonstrative de rugby. Cunoscandu-l pe George de pe teren dar si din tribune, Arlechinii Bucuresti au strans randurile si vor juca in deschiderea evenimentului un meci de rugby 10’s, contra prietenilor de la Morometii Bucuresti.

Împreună pentru George!

Va asteptam si pe voi sa fiti alaturi de George, Sambata incepand cu ora 11:00, pe stadionul Olimpia!

Biletul de intrare este 10 lei, fondurile stranse fiind folosite pentru noul scaun cu rotile.

Donatii se pot face in conturile: Banca Tiriac – RON RO81BACX0000003216524000 / EURO RO54BACX0000003216524001 – Sucursala Mihai Bravu

Printre sustinatori, prieteni, rugbisti activi sau nu, langa George vor fi si campioni din alte sporturi:

Ana Maria Branza – vice-campioana Olimpica la Spada

Alina Dumitru – campioana Olimpica la Judo

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment