After work rugby championshipDoua antrenamente pe saptamana de cand a trecut iarna, multa transpiratie si ambitie: cam asa arata ultima luna pentru Arlechinii Bucuresti, de cand s-a batut in cuie o noua competitie pentru 2014 – After Work Rugby Championship, denumire sub care va fi cunoscut noul Campionat de Rugby 10’s Amator.

Competitia va debuta sambata, 5 aprilie, pe terenurile de antrenament ale Stadionului National de Rugby “Arcul de Triumf”, cu prima etapa programata sa ia startul la ora 10.00. Noul format propune 5 etape desfasurate pe parcursul mai multor luni si aliniaza la start un numar de 9 echipe:  7 din Bucuresti (Arlechinii, Dracula Old-Boys, Barbarians, Morometii, Samuraii, Titanii, Carrefour Rugby) si doua din provincie: Rechinii din Constanta si Gringos din Brasov. Fiecare echipa va juca un numar de doua meciuri, pe sistem tur-retur, cu fiecare dintre celelalte echipe. E un bun prilej pentru Arlechinii de a-si masura fortele cu alte echipe de profil si de pregatire in perspectiva participarii la turneul international Open Flanders Rugby din Belgia, o competitie puternica de rugby tens, de la inceputul lunii iunie.

Toate echipele sunt cunostinte vechi ale Arlechinilor si au luat parte la una sau mai multe etape din competitiile oraganizate anul trecut, fie ca vorbim de Bucharest Rugby 10’s, fie de After Work Rugby Tens Series sau de cele doua turnee de rugby pe plaja After Work Rugby Beach Series.

Ne propunem, alaturi de ceilalti participanti, sponsori si parteneri, sa promovam rugbyul amator, atat in Bucuresti, cat si in provincie. Tocmai de aceea prima etapa organizata in capitala va fi si ultima, celelalte locatii alese fiind Turnu Magurele, Constanta, Baicoi si Oltenita, orase unde rugbyul este mai putin popular (exceptie, poate, Constanta), in unele dintre ele fiind aproape inexistent. Daca vom reusi sau nu vom vedea la final, important este pentru noi ca facem acest efort comun alaturi de peste 150 de participanti, parteneri si voluntari si credem in ideea noastra – aceea de a incuraja sportul, miscarea in general si rugbyul de placere.

Asteptam alaturi de noi cat mai multi spectatori sambata, 5 aprilie, incepand cu ora 10.00 pe terenurile Arcului de Triumf. Jucatorii si spectatorii vor putea participa la o tombola al carei premiu este o tableta Serioux cu husa si alte accesorii.

Multumim Federatiei Romane de Rugby pentru sprijinul acordat in organizare acestei competitii, precum si principalilor parteneri: companiile Lumea Auto (subsidiara de on-line a furnizorului de piese auto Euro Est Car SRL) si The Mansion Advertising (agentia de publicitate non-conformista care a fost alaturi de miscarea de rugby amator inca de la inceputuri). Sponsorii campionatului: Serioux, Carrefour, Prokinesis si Restaurant “Cocosu’ Rosu”. Parteneri media: Sport local si Rugbytv.ro .

Hai Arlechinii!

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment