Beach rugby

Beach rugby

Dupa Bucharest Rugby Tens si etapa intai a turneului After Work Rugby 10s Series, vom avea din nou un turneu destinat echipelor de amatori, de data aceasta pe plaja, in plin sezon estival.

Organizatorii turneului : Rechinii Constanta, Asociatia Judeteana de Rugby Constanta, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, Arlechinii Bucuresti.

Sambata, 13 iulie, cu incepere de la ora 9.00, pe plaja Alemannia Beach din nordul statiunii Mamaia, toti cei interesati sunt asteptati sa se bucure de “Rugby pe plaja, baie in mare, bere rece, gratare si distractie pana a doua zi in zori!”, asa cum suna si motto-ul evenimentului.

Partenerul principal al turneului este Alemannia Sportcafe, iar printre sponsori regasim: Alemannia Beach, Ursus, Restaurantul “La Ana si Ion” si SC Azzuro Painting SRL.

Exista deja echipe care au confirmat prezenta si putem regasi cunostinte mai vechi sau mai noi din turneele de amatori ale anului 2013: Jandarmii Bucuresti (proaspat castigatori ai primei etape After Work Rugby 10s), Morometii (castigatori Bucharest Rugby 10s), Arlechinii Bucuresti, Samuraii Bucuresti, alaturi de gazdele de la Rechinii Constanta, precum si Marina Mangalia.

Daca mai exista si alte echipe care doresc sa se inscrie la turneu pot face o cerere pe adresa de email: av_olteanu@yahoo.com, pana cel tarziu vineri dimineata, ora 10.00.
Vom reveni cu detalii privind organizarea si regulamentul competitiei.

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment