Samabata 24 august a avut loc o noua etapa din seria de turnee de rugby amator, sau rugby dupa munca asa cum am convenit toti sa numim aceasta activitate sportiva pe care o facem cu atata pasiune in timpul liber. Etapa a avut loc pe o plaja din Mamaia iar organizatori au fost din nou Rechinii Constanta, o echipa de oameni sufletisti si iubitori de rugby. Ca si numar de echipe, acest turneu a fost mai mic decat cel organizat in iunie, dar mai intens disputat, diferenta de valoare intre echipe fiind foarte mica.
Au participat Rechinii Constanta, in calitate de gazde si organizatori, Marina Mangalia, Barbarians Bucuresti, Lions si pata de culoare a turneului, Arlehinii Bucuresti. Meciurile au avut o intensitate foarte buna, vremea i-a ajutat pe competitori, a fost o zi frumoasa de sfarsit de vara, cu soare si putin vant si daca mai adaugam si berea rece avem toate ingredientele pentru o zi de rugby foarte reusita. Castigatorii turneului au fost baieti din Mangalia, practic experienta si-a spus cuvantul, insa toate echipele au avut o prestatie foarte buna, meciurile terminandu-se cu scoruri foarte stranse.
La final de sezon estival in care am avut doua turnee in cadrul After Work Rugby Beach Series, tinem sa multumim tuturor celor care s-au implicat in organizare, tuturor sponsorilor si echipelor participante si sa speram ca la anul sa incepem sezonul de plaja mai repede si cu sprijinul prietenilor de la Rechinii Constanta. Speram sa se poata organiza patru turnee , sa ne bucuram in fiecare luna de vara si de o partida de rugby si de o bere cu prietenii si colegii amatori de rugby.

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment